Karnival Sukan Pra-U


Karnival ini telah disertai oleh sebanyak 5 buah sekolah termasuk KISAS..antaranya adalah Sekolah Tunku Ampuan Rahimah,SAMT Hisamuddin,High School Klang,Sekolah Syah Bandaraya..

Sebanyak 2 pertandingan yang telah dipertandingkan dalam karnival ini..pada awalnya pihak MPPU telah merancang sebanyak 6 pertandingan tetapi disebabkan masalah yang x dapat dielakkan, terpaksa ditangguh utk tahun yang berikutnya..insyaallah..

pertandingan yang diadakan ialah bola sepak dan bola jaring.. secara keseluruhannya,pertandingan ini berjalan lancar tanpa sebarang masalah..alhamdulillah..semuanya bermain secara "fair play"..tahniah2..!
Tiada konflik yang berlaku sehinggalah berakhirnya karnival ni..

Tahniah juga diucapkan kepada pasukan KISAS A bagi pertandingan Bola sepak dan KISAS A Bola Jaring kerana telah menjuarai pertandingan yang dianjurkan.

keputusan Bola Sepak..
Penentuan tempat ke-3 dan ke-4
KISAS B menentang SAMT Hisamudin
KISAS B menang dengan 2 gol berbalas 1

Penentuan Juara

KISAS A menentang HIGH SCHOOL
KISAS A juara!!!
gol kemenangan dijaringkan oleh saudara SUFI..
Tahniah

Semoga kejuaraan KISAS pada tahun hadapan dapat dipertahankan andai karnival ini dapat diteruskan lagi pada tahun berikutnya..itulah harapan menggunung dari kami, MPPU 2010..apa yang kita mulakan, andai ia baik, molek diteruskan...

semoga ahli MPPU KISAS terus cemerlang bukan hanya dari segi kokurikulumnya..bahkan AKADEMIKnya juga biar cemerlang,mantop dan terbilang..

KISAS netball team..


shoooot di situ..


Perlawanan Akhir
KISAS A menentang High School


Team KISAS A..
Kapten:Abdul Rahman B. Mahadi
Jersi:4

berdiri dari kiri:sufi,ashraff,azhim,aziz
duduk dari kiri:murshid,munzir,rahman,saifullah,nu'manDoa dan Sokongan Pengetua mengiringi perjuangan kami


Sekitar majlis penutup karnival


Melihat Brochure MPPU..
hasil usaha pelajar dan guru..Perasmian Penutup oleh Pegawai Pelajaran Daerah KlangKhusyuk usha kamera..

Khusyuk dengar ucapan kowt..


Penyampaian hadiah..

Kongsikan berita ini( Sumber Informasi Tingkatan 6 Anda )Laman Pra Universiti, tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat daripada laman web ini .